KUNTORASTIVIESTI MAALISKUU 2020

Jukolan viesti

JUKOLAN VIESTI, tuo kaikkien suunnistajien joulujuhla, kuuluu myös HS kuntosuunnistuksen ohjelmaan. Kun olet varannut kolme vuoroa tapahtumakalenterista jaosto tukee osallistumista HS-seurajoukkueissa Jukolan tai Venlojen viestiin maksamalla puolet osallistumismaksusta.

Oletko vielä vailla joukkuetta? Ei hätää, sillä HS-seurajoukkueisiin mahtuvat kaikki halukkaat, ilman tulospaineita ja tunnelmasta nauttien. Katso toimintaohjeet HS:n nettisivuilta.

Sprintti

SPRINTTICUP käynnistyi 5.3. Länsi-Pasilasta ja jatkuu läpi marraskuun torstai-iltaisin klo 18-19.

  • to 12.3. Jätkäsaari, rm Topi Syrjäläinen
  • to 19.3. Malminkartano, rm Kari Sane
  • to 26.3. Lauttasaari, rm Otto Kaario

Lähde rohkeasti mukaan, katso tarkemmat tiedot ja toimintaohjeet Sprintticupin sivulta. Sprintticupin tapahtumat kuuluvat seuran jäsenetuihin.

KUNTOSPRINTTI-ILTA järjestetään ma 16.3. klo 18-20 Kaapelitehtaalla. Seuran sprinttigurut pistävät aivonystyräsi liikkumaan:

  • Kalle Rantala: sprintin tekniikka ja harjoittelu
  • Kari Sane: omien suoritusten arviointi, johdatus maastoharjoitukseen
  • Maastoharjoitus: 3.3/2.6km rata Ruoholahden ja Jätkäsaaren maastossa, lopuksi yhteinen rastivälianalyysi

Vaikka sprinttaisit vain huvin ja liikunnan vuoksi, kuntosprintti-illan avulla saat varmasti enemmän irti lajista. Tapahtuma on maksuton, vain jäsenille. Ilmoittaudu heti!

Yösuunnistus

KUNTOYÖ Pirttimäessä ke 1.4. klo 20-23 on tarkoitettu seuran kuntosuunnistaville jäsenille, jotka tähtäävät sujuvampaan yösuunnistamiseen ja haluavat kehittää taitojaan reitinvalinnoissa ja toteutuksessa.

Ohjelmassa:

  • vinkkejä yösuunnistukseen
  • metsälenkki 5km vaativa/3km helpotettu
  • sauna ja yölenkin yhteinen purku

Rohkeasti mukaan porukkaan kokeilemaan, myös ensikertalaiset! Tapahtuma on maksuton, vain jäsenille. Ilmoittaudu heti.

Roga

ROGAINING eli PISTESUUNNISTUSTA Solvallassa la 14.3., vapaat lähtöajat klo 15.00-15.30, 1h ja 2h sarjat. Tapahtuma on maksuton, vain jäsenille.

Mahdollisuus myös vapaaseen suunnistamiseen ilman ajanottoa, maali suljetaan klo 17.30. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 10.3.

Koulutus

ILTARASTIT-RATAMESTARI -koulutuksessa perehdytään erityisesti Iltarastien ratasuunnitteluun ja condes-ohjelman käyttöön.

Vaikka kokemusta ratamestaroinnista ei vielä ole, kannattaa tulla rohkeasti mukaan. HS:n kokeneemmat metsurit auttavat ja tukevat uusia tekijöitä. Ratamestarointi kehittää myös omaa suunnistustaitoa.

Ilmoittaudu mukaan 9.3. mennessä. Koulutuksen ajankohdasta sovitaan erikseen osallistujien kanssa. Kouluttajana toimii Jyrki Louhi.

EA1 -KURSSI toteutetaan seurayhteistyönä maaliskuussa neljänä arki-iltana. Ensiapu on tärkeä kansalaistaito ja suunnistustapahtumiin tarvitsemme ensiaputaitoisia ihmisiä. KSJ maksaa kurssimaksusi, maksat vain rekisteröintimaksun. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 9.3. mennessä.

TIETURVA 1 -KURSSI JA -PÄTEVYYS. Suunnistustapahtumissa liikenteen ohjaukseen julkisilla teillä tarvitaan Tieturva 1 -pätevyys. Kurssin voi suorittaa nyt maksutta verkossa. Kurssi on samalla hyvä tapa pitää yllä omaa liikennetietoutta.

Toivomme mahdollisimman monen käyvän Tieturva-koulutuksen. Kun olet suorittanut kurssin, ilmoita siitä anu.pikkarainen@helsinginsuunnistajat.fi

Sidosryhmät

HYVINVOINNIN ILTAPÄIVÄN teema on "Suunnistus on treeniä lihaksille, sydämelle ja aivoille!". Järjestämme 12.3. Ruoholahdessa yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa yritysten henkilöstöpäättäjille suunnatun tilaisuuden, jossa kerromme suunnistuksen positiivisista vaikutuksista hyvinvointiin.

Tapahtuman avulla houkuttelemme työyhteisöjä suunnistuksen pariin ja opettelemme rakentamaan yrityssuhteita.

MUISTA MYÖS NÄMÄ

Firmaliiga värvää

FIRMALIIGA-TIIMI hakee vahvistuksia kisojen myyntiin, opastukseen ja lähtöihin. Myös liigan some-kanaville kaivataan lisää sisällöntuottajia. Vakioporukka ja "kanta-asiakkaat" ovat olennainen osa Suomen parasta suunnistuksen yritystapahtumaa.

Katso lisätietoja Firmaliigasta ja kysy lisää tiimistä matti.kaasalainen@helsinginsuunnistajat.fi, 0400-730070.

Omat tiedot

TARKISTA OMAT TIETOSI jäsenpalvelussa, varsinkin jos emit-korttisi on vaihtunut uuteen. Jäsentiedot siirtyvät kuntosuunnistuksen kävijärekisteriin automaattisesti. Pääset tapahtumiin sujuvasti itsepalveluautomaatin kautta, kun tietosi ovat oikein.